Rovviltjakt med Egil Sandbakken

Rovviltjakt med Egil Sandbakken

Vi har tatt en prat med den svært dedikerte rovviltjegeren Egil Sandbakken!

NB: Denne episoden deles eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du vil høre denne episoden, støtte jobben vi gjør, høre alle andre episoder og se jaktfilmer fra oss er du hjertelig velkommen inn i Patreon-jaktlaget! Du registerer deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Det er klart for sesongens første Patreon-episode av Jegerpodden og denne gangen har vi en virkelig godbit til dere! Egil Sandbakken har i mange år vært en dedikert rovviltjeger, en stor lidenskap i hans liv! I denne praten for vi høre mer om hans erfaringer med støvere etter rev, gaupe og bjørn. Egil er i tillegg til å være en dyktig hundemann en meget habil historieforteller, så her er det gode muligheter både for å latter og spenning! 

Tips fra nettbutikken
Patreon