Skogsfugljakt med Henrik Torp

Skogsfugljakt med Henrik Torp

Vi har tatt en prat med den ivrige skogsfugljegeren Henrik Torp!

Om noen få timer starter det som er høstens vakreste eventyr for tusenvis av Norske jegere, nemlig småviltjakta! Selv om årets rypejakt ser ut til å bli noe amputert for mange jegere, er det nok mange som gleder seg allikevel. Hva passer da bedre en en lang og god prat om skogsfugljakt med en ivrig jeger? Henrik Torp fra Oslo har i mange år hatt skogsfugljakta som sin store jaktlidenskap, og det har gitt resultater. I denne praten får vi mange gode historier og interessante tanker og erfaringer fra tiurskogen.

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da registerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon