Rådyrjakt og spetsjakt med Stian Berntsen

Rådyrjakt og spetsjakt med Stian Berntsen

Stian Berntesen er en dyktig og allsidig jeger, så her blir det noe for en hver smak!

NB: Dette er en liten smakebit av en episode som deles i sin helhet med Jegerpodden-Patreons. Vil du høre denne og alle endre episoder av Jegerpodden, se jaktfilmer, få ekstra gode priser på jaktutstyr, bli med i trekningen av fine premier og samtidig støtte jobben vi gjør? Da er du velkommen inn i Patreon-jaktlaget her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Stian Berntsen har jaktet hele sitt liv og har både stor kunnskap og lidenskap som jeger. Han må også kunne kalles svært allsidig så i denne praten er vi innom mye forskjellig. Men mest tid bruker vi på spetsjakta og ikke minst rådyrjakt med hund. Stian deler av sine erfaringer, og her er det utvilsomt tips og triks å plukke opp for både nye og erfarne jegere! Håper du vil sette like stor pris på denne praten som oss! 🙂

Tips fra nettbutikken
Patreon