Gaupe og jerv med jegerlegenden Isak Tore Oskal

Gaupe og jerv med jegerlegenden Isak Tore Oskal

Det er klart for en ny Patreon-episode og denne gangen har vi en sikkelig godbit til jaktlaget. Vi har nemlig vært så heldig å få tatt en prat med jegerlegenden Isak Tore Oskal om har levd hele sitt liv i fjell og skog som reindriftsutøver og jeger. Han har jaktet det meste man finner i Troms, men er nok mest kjent for sine jakter etter gaupe og jerv. I mange tiår har han latt seg fascinere av disse rovdyrene, og i denne episoden deler han historier og erfaringer fra over 50 år på jakt etter disse. En fjellets mann, som det er en fryd å høre på!

OBS: Denne episoden deles ekslusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du også vil bli med i jaktlaget registrerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon