Norsk Elghund Sort, bandhundjakt og utstilling med Camilla Hartz Repshus

Norsk Elghund Sort, bandhundjakt og utstilling med Camilla Hartz Repshus

Camilla Hartz Repshus er tidligere leder i avelsrådet for NES og er i tillegg jaktprøve- og utstillingsdommer, slik blir det interessant podkast av!

Norsk Elghund Sort har over år blitt en stadig mer populær rase, og ei av de som har jobbet mye for denne rasen er Camilla Hartz Repshus. Hun har sittet som leder av avelsrådet og er i tillegg både jaktprøve- og utstillingsdommer. Med andre ord har vi her med en meget engasjert og dyktig jeger å gjøre. Vi snakker om NES, utvikling av rasen, båndhundprøver, utstillingstemaer og selvsagt bandhundjakt for å nevne noe 🙂 Nok engang lærer vi mye nytt, og det kan nok de aller fleste gjøre gjennom denne praten.

Har du også lyst til å være med i Patreon-jaktlaget så er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon