Beagle, harejakt, avel og jaktprøver med Nils T. Kjøsnes

Beagle, harejakt, avel og jaktprøver med Nils T. Kjøsnes

Mange har ønsket seg en beagle-prat i Jegerpodden og her kommer det et par timer egnet til det formålet!

Nils T. Kjøsnes fra Selbu har i flere tiår drevet aktivt med Beagle og harejakt. Det har gjort han til både jaktprøvedommer, oppdretter og medlem i avelsråd. Nils er med andre ord en mann med mye erfaring både når det kommer til hunder, jakt og avel. Vi tar en prat om Beagle som rase, om hvordan jaktprøvene gjennomføres, hans tanker om avel og mye mer. Her er det erfaringer og tanker å ta med seg både for ferske og erfarne jegere og hundefolk 🙂

Har du lyst til å bli medlem i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon