Isbjørn, sel- og hvalfangst med Bjarne Harald Brobakk

Isbjørn, sel- og hvalfangst med Bjarne Harald Brobakk

Bjarne Harald har 19 turer på selfangst, har skutt 13 isbjørner og reist på kvalfangst. Slikt må det bli podkast av!

Bjarne Harald Brobakk forteller om noen av sine opplevelser fra et langt liv på mange skuter til sjøs og på ishavet. Han har 19 turer på selfangst, har skutt 13 isbjørner, reist på kvalfangst, og vært til topps på Rossøya, Europas nordligste punkt. Han startet sin karriere som sjømann som 15 åring i malmfart i 1960 og er i dag en ivrig jeger. Her blir det med andre ord gode historier og et spennende innblikk i Norsk fangsthistorie.

Lyst til å bli medlem i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon