Elg, viltgjerder, ettersøk, rådyr og rovvilt med Steinar Røssvoll

Elg, viltgjerder, ettersøk, rådyr og rovvilt med Steinar Røssvoll

Vi har tatt en prat med ettersøkskar, jeger og rovviltkontakt Steinar Røssvoll fra Mo i Rana!

PS: Denne episoden deles eksklusivt med Jegerpodden-Patreons. Om du vil høre denne og over 35 ekstra episoder av Jegerpodden, samtidig som du får flere fordeler på kjøpet registerer du deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Steinar Røssvoll har i flere tiår vært en ivrig jeger og ettersøksjeger. Han var i tillegg en av de første rovviltkontaktene i det som ble SNO. Med andre ord en kar meg godt over snittet antall dager i felt. Vi tar en prat om både elg og rådyrjakt, i tillegg til rovvilt og et prosjekt med viltgjerder der Steinar har vært svært engasjert i mange år. 

Tips fra nettbutikken
Patreon