Jakt og historier live fra Lierne med Ronny Kveli og Alf Joar Aspnes

Jakt og historier live fra Lierne med Ronny Kveli og Alf Joar Aspnes

En særdeles humørfylt episode av Jegerpodden!

Vi har kommet til sesongens siste episode av Jegerpodden, men til det har vi selvsagt spart en godbit. Denne gangen er det et opptak fra en livepodkast i Lierne i sommer, først har vi med en gjest som på ingen måte visste han skulle på scenen. Nemlig Ronny Kveli, men til tross for overraskelsen så varter han opp med gode historier og masse latter. Så er det klart for Alf Joar Aspnes, som har mange tiår bak seg som jeger og fisker, og her kommer historiene på rams! 

Håper du vil like denne, og at du blir med oss over i en ny sesong og nytt år! God jul til alle Jegerpodden-lyttere! 

Har du lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon