Rype, skogsfugl, fuglehunder, gaupe og jerv med Arild Dahl

Rype, skogsfugl, fuglehunder, gaupe og jerv med Arild Dahl

En lang, lærerik og spennende jaktprat med Arild Dahl 🙂

Uken gjest er Arild Dahl som i tillegg til å være en godt over snittet ivrig jeger også har vunnet NM Skog! Her kommer det både tips og gode historier, og i tillegg til fuglepraten blir det god plass til Arilds andre jaktlidenskap. Nemlig jakt etter gaupe og jerv 🙂 

OBS: denne episoden deles i sin helhet eksklusivt med Jegerpodden-Patreons 🙂 Om du har lyst til å få tilgang til denne og alle andre episoder, pluss Jægertoner og samtidig støtte jobben vi gjør med Jegerpodden er du hjertelig velkommen inn i jaktlaget! Du registerer deg kjapt og enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon