Del 2 med Jo Inge Breisjøberget – Elgforvaltning, bukk- og duejakt

Del 2 med Jo Inge Breisjøberget – Elgforvaltning, bukk- og duejakt

Her kommer del to av vår lange prat med Fagsjef i Statskog Jo Inge Breisjøberget.

Om du ikke har hørt del 1, anbefaler vi å sjekke ut den først. I denne delen dukker vi inn i et tema som inneholder mye følelser og mange meninger, nemlig elgforvaltning. I tillegg bruker vi tid på to andre lidenskaper Jo Inge har, nemlig bukkejakt og ikke minst duejakt. Her deles det med andre ord mye kompetanse og kunnskap både om forvaltning og praktisk jakt. Det blir selvsagt også god plass til noen meget gode jakthistorier!

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg bare inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon