Jakt på hare, elg, rein og gaupe med «Aukrusten» Jarle Foss

Jakt på hare, elg, rein og gaupe med «Aukrusten» Jarle Foss

Hør vår jaktprat med Jarle Foss live fra Norefjell!

De som har fulgt jaktfilmene til Runar Høgfoss har nok helt sikkert stiftet bekjentskap med jegeren som går under navnet «Aukrusten», nemlig Jarle Foss. En meget dedikert og dyktig jeger som ikke er redd for å si hva han mener eller å by på seg selv. Sånt blir det naturligvis også god podkast av, så her er det muligheter for å dra på smilebåndet mer enn en gang. Vi er innom mye forskjellig jakt, men mest kanskje den jakta som ligger Jarles hjerte nærmest. Nemlig harejakta.

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker du deg bare inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon