Jakt og fangst i Norge og utlandet med Bjørn Gunnar Thalerud

Jakt og fangst i Norge og utlandet med Bjørn Gunnar Thalerud

Bjørn Gunnar Thalerud har jaktet hele sitt liv, med snikjakt som den store favoritten. Her blir det spennende jakthistorier fra både inn og utland!

For noen år siden var vi så heldige å få oppleve jaktrommet til en kar ved navn Bjørn Gunnar Thalerud, men den fikk vi han ikke med på podkast. Men ved neste anledning fikk vi satt mikrofonene på, og det var vel verdt ventetiden. Bjørn Gunnar har hatt et stort hjerte for jakt og våpen hele sitt liv, og har fylt på med jaktopplevelser fra både Norge og det store utland. I denne episoden er vi innom alt fra mårfangst til bøffeljakt, og det meste mellom 😉 Så her er det noe for enhver smak!

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da klikker registrerer du deg enkelt her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon