Spørsmål og dilemmaer fra verdes beste lyttere!

Spørsmål og dilemmaer fra verdes beste lyttere!

I denne sesongavslutningen har vi igjen fått spørsmål og dilemmaer fra våre fantastiske lyttere!

Vi har kommet til sesongens siste episode av Jegerpodden og det har på en måte blitt en tradisjon at den lager vi sammen med verdens beste lyttere! Vi har fått inn spørsmål og dilemmaer om stor og smått. Her er det både seriøse tema og spørsmål og svar som kanskje har en litt mer lettbeint tilnærming! Vi vil takke alle dere som har vært med oss nok en sesong og gjennom timesvis av jaktprat, så er vi tilbake med nye episoder like før bukkjakta 😄 Vi høres!

Har du også lyst til å bli med i Patreon-jaktlaget? Da er det bare å klikke seg inn her: https://www.patreon.com/jegerpodden

Tips fra nettbutikken
Patreon