Årets jakthistorie 2021

En tradisjon som sansynligvis er like gammel som jakta selv, er det å fortelle jakthistorier. En aktivitet som har foregått rundt bålet i tusenvis av år, og som ofte både kan by på underholdning og læring. Dette er en tradisjon vi jegere må holde fast på. Derfor skal vi sammen med Jaktia kåre årets jakthistorie. Håper du har lyst til å være med?

En jakthistorie kan være så mangt. Det kan være historien om den første, største, rareste, eller kanskje dagen da alt gikk feil eller minuttene da alt klaffet. Og selvsagt er det i alle gode jakthistorier lov til å legge på litt til kjentfolk om man ønsker!

Kåringen foregår slik at alle som ønsker fyller ut skjemaet under og leverer sin jakthistorie. Så vil en jury velge ut 10 finalister blant disse. Finalistene får da fortelle historien sin i en partnerepisode av Jegerpodden sammen med Jaktia. Så vil disse historiene bli lagt ut til en avstemning, der folket for avgjøre hvem som skal stikke av med førstepremien som i tillegg til heder og ære er hjortejakt på Vestlandet sammen med Jaktia!

Historien må leveres før klokken 12.00 09.07.21
.

I samarbeid med:

Patreon